Teollisuuden kunnossapidon pohjana toimii huolto-ohjelma, jossa on huomioitu asiakasyrityksen erityistarpeet. Sen pohjalta tehdään sovitut huoltotoimenpiteet ja tarkastukset sovitun aikataulun mukaisesti.

Me tiedämme mitä teemme

Yrityksemme vahva työsuunnittelutausta näkyy erityisosaamisena mahdollisten vikojen aiheuttajien ennaltaehkäisyssä. Hitsaajiemme laadukas osaaminen taas näkyy korkeana työnjälkenä korjaustilanteissa. 

Yhteistyö kanssamme onkin ennen kaikkea laatuvalinta. Meitä ja asiakkaitamme yhdistää aina pyrkimys korkeaan laatutasoon ja toimitusvarmuuteen.

 

“Projektia hoitaessamme huolehdimme kokonaisprosessin mutkattomasta sujumisesta. ”

Mikko Lähteelä, Toimitusjohtaja

Mitä huollamme?

Teollisuuden kunnossapito perustuu huoltosopimukseen, jonka puitteissa tehdään tarkastuksia ja erilaisia huoltotoimenpiteitä. Tarpeen mukaan korjaamme kaikenlaisia mekaanisia vikoja. Sellaisia voivat olla esimerkiksi säröt säiliöissä, syöpyneet tiivistepinnat, halkeamat ja tukokset.

Kaikki putkiin ja säiliöihin liittyvä on erikoisalaamme. Hitsausosaamisemme on todella monipuolista ja meillä on kokemusta monenlaisista työympäristöistä.

Eniten korjaamme tällä hetkellä putkilämmönvaihtimia, jossa korkean tason putki- ja hitsausosaamisestamme on erityistä hyötyä. Asiakaskuntaamme kuuluu esimerkiksi suuria teollisuuslaitoksia, kaukolämmön tuottajia ja voimalaitoksia.

Myös raskaan teollisuuden yritykset (teräs ja metalli), metsäala (paperi ja sellu), öljynjalostus sekä elintarvike- ja kemianteollisuus tarvitsevat jatkuvasti mekaanista teollisuuden kunnossapitoa.

Pyrimme kestäviin kunnossapitoratkaisuihin

Joskus huoltojen ja tarkastusten yhteydessä käy ilmi asioita, jotka esim. aiheuttavat vikaantumista kunnossapitomielessä. Tällaiset luonnollisesti selvitetään, jotta ongelman juurisyyt saadaan poistettua.

Aina ei siis kannata korjata samanlaiseksi kuin vaha, mikäli vikaantuminen voidaan estää erilaisella ratkaisulla.

Huoltokatkosten kesto minimoidaan

Toimimme aina ripeästi ja pyrimme minimoimaan huoltokatkosten keston. Kokeneet ja erittäin ammattitaitoiset hitsaajamme varmistavat, että korjaustoimenpiteet tehdään laadusta tinkimättä myös silloin kun aikaa on rajoitetusti.

Aika on kuitenkin rahaa ja me huomioimme sen. Pyrimme aina siihen, että koneet saadaan käyntiin mahdollisimman nopeasti.

Ala kehittyy ja me sen mukana

Eri teollisuuden alat kehittyvät jatkuvasti ja tarve monipuoliselle erikoisosaamiselle kasvaa koko ajan. Vikamekanismit ovat todella erilaisia ja uusia tilanteita tulee kentällä eteen tuon tuosta.

Kokenut henkilöstömme tuntee lukuisia eri tapausesimerkkejä, eikä heillä mene sormi suuhun haastavassakaan tilanteessa. Koulutamme väkeämme myös aina silloin kun näemme sille tarvetta.

Teollisuuden kunnossapitoa kaikkialla Suomessa

Teemme teollisuuden kunnossapitoa kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret kuin pienetkin suomalaiset ja kansainväliset eri teollisuuden alan yritykset.

  • Teollisuuden kunnossapito suuriin ja pieniin kohteisiin
  • Vankka kokemus teollisuuden asennuksista
  • Tarpeiden mukaan räätälöity kokonaisuus
  • Vankka kokemus teollisuuden asennuksista
  • Putki- ja laiteasennukset
  • Luotettavat toimitukset

Ota yhteyttä

Mikko Lähteelä

Toimitusjohtaja
Puh. +358 40 1657 222
mikko.lahteela(a)instman.fi
LinkedIn

Tommi Pakarinen

Project Manager
Puh. +358 40 901 0029
tommi.pakarinen(a)instman.fi

Mika Hemminki

Aluepäällikkö, Pohjois-Suomi
Puh. +358 45 630 5869
mika.hemminki@instman.fi

 

Jätä yhteydenottopyyntö

© 2024 InstMan – Putki- ja laiteasennukset, teollisuuden asennusvalonta. Design MURRA

X