Teollisuusputkistot laatutyönä

Meillä on vankka kokemus monipuolisten ja vaativien teollisuusputkistojen, laiteasennusten, sekä hitsauspalvelujen tuottamisesta eri teollisuusalojen yrityksille. Pitkä kokemus ja asiantuntemus takaavat asiakkaalle onnistuneen ja tavoiteaikaan valmistuneen projektin. Toimimme aina luotettavasti, turvallisesti ja taloudellisesti. Olemme asiakkaan apuna projektin jokaisessa vaiheessa. Palvelukokonaisuus sisältää tarvittaessa kaiken projektisuunnittelusta aina käyttöönottoon asti. Teemme työmme aina huolellisesti asiaankuuluvien laatustandardien mukaisesti.

Teollisuusputkistot

Toimitamme vaativat teollisuusputkistot ja putkistoasennukset. Olemme  apunasi putkistoprojektin jokaisessa vaiheessa, alkaen putkistojen suunnittelusta ja esivalmistelusta aina asennukseen, tarkastukseen ja käyttöönottoon asti. Meiltä saat myös asiantuntevan huollon ja kunnossapidon teollisuuden putkistoille.

Koneasennukset ja laiteasennukset

Teemme kone- ja laiteasennukset aina tarpeen mukaan vaikka kokonaistoimituksena suunnittelusta käyttöönottoon asti. Toimitukset sisältävät mm. asennuksen suunnittelun, perustukset, teräsrakenteet, laitetoimitukset sekä kone- ja laiteasennukset.

 

Kunnossapito

Hitsaus- ja asennuspalvelun lisäksi huolehdimme kattavasti teollisuuden huolto- ja kunnossapitotehtävistä. Kunnossapitosopimus kanssamme tehostaa asiakkaan tuotantoa ja vapauttaa pääomaa muihin tarkoituksiin. Huoltotoimet teemme asiakkaan kanssa sovitun huolto-ohjelman mukaisesti.

Hitsausosaamisestamme asiakkaat hyötyvät myös kunnossapidon ja huollon yhteydessä. Kokeneet hitsaajamme varmistavat, että mahdollinen huoltokatkos jää mahdollisimman lyhyeksi.

“Putkistoprojektin palvelukokonaisuus sisältää tarvittaessa kaiken projektisuunnittelusta käyttöönottoon ja kunnossapitoon”

Mikko Lähteelä, Toimitusjohtaja

Ammattitaitoinen hitsauspalvelu ja urakointi

Ammattitaitoiset hitsaajamme, asentajamme ja asiantuntijat takaavat onnistuneet asennukset isommissakin projekteissa.

Käyttämämme hitsauslaitteistot ovat nykyaikaisia ja huollettuja. Kattavalla kalustollamme pystymme hoitamaan useimmat hitsausmenetelmät ja –materiaalit. Oleellinen osa laatuajatteluamme on turvallisuus sekä viranomaisten asettamien vaatimusten täyttäminen kaikissa olosuhteissa.

Hitsaajamme ovat pätevöityneet SFS-EN ISO 9606-1 ja (287-1) standardin mukaan. Sertifioidun osaamisen ja huolellisen testauksen avulla varmistamme erinomaisen lopputuloksen.

Saat meiltä joustavaa ja laadukasta hitsauspalvelua projektien toteuttamiseksi kaikilla osaamisalueilla.

Hitsauksen laadun valvonnasta ja tarkastuksista vastaavat IWS-pätevyyden omaavat hitsausneuvojamme.

Urakoinnit eri alojen teollisuusyrityksille

InstMan Oy:llä on vankka kokemus monipuolisten hitsauspalvelujen tuottamisesta sekä hitsausurakoinnista eri alojen teollisuusyrityksille.

Asiantuntemuksemme kattaa eri teollisuuden alat monipuolisesti aina kaivos- ja prosessiteollisuudesta ympäristöteknologiaan. Tarvittaessa palvelumme sisältää kaiken asiakkaan projektin suunnittelusta sen lopulliseen käyttöönottoon. Toimitamme myös teollisuuden kunnossapitoa. Osaavat valvojamme varmistavat projektin sujumisen häiriöittä oli sitten kyseessä laite-, teräsrakenne- tai teollisuusputkistoasennus.

Olemme erikoistuneet teollisuuden asennuksiin

  • Kaivosteollisuus
  • Prosessiteollisuus
  • Ympäristöteknologia

Teollisuusputkistot ja laiteasennus kaikkialle Suomessa

Teemme laiteasennukset ja teollisuusputkistojen asennukset kaikkialle Suomessa kokonais- tai osatoimituksena. Asiakkaitamme ovat merkittävät suomalaiset ja kansainväliset eri teollisuuden alan yritykset. Oli kohdeprojekti pieni tai suuri, tuomme projektiin aina kohteen vaatiman asiantuntemuksen.

  • Putkistoasennukset suuriin ja pieniin kohteisiin
  • Teollisuusputkistot ja asiantuntemus
  • Tarpeiden mukaan räätälöity kokonaisuus
  • Kokonais- tai osatoimitukset
  • Teollisuuden huolto ja kunnossapidon palvelut
  • Luotettavat toimitukset

Ota yhteyttä

Mikko Lähteelä

Toimitusjohtaja
Puh. +358 40 1657 222
mikko.lahteela(a)instman.fi
LinkedIn

Tommi Pakarinen

Project Manager
Puh. +358 40 901 0029
tommi.pakarinen(a)instman.fi

Mika Hemminki

Aluepäällikkö, Pohjois-Suomi
Puh. +358 45 630 5869
mika.hemminki@instman.fi

 

Jätä yhteydenottopyyntö

© 2024 InstMan – Putki- ja laiteasennukset, teollisuuden asennusvalonta. Design MURRA

X