Laadun varmistus osana arkea

Instman Oy:ssä suhtaudumme toimittamiemme palveluiden laatuun niiden vaatimalla vakavuudella. Jotta projekteille voidaan taata paras mahdollinen lopputulos, tehdään meidän laadunvarmistus hitsauslaatujärjestelmän standardin mukaisesti: SFS-EN ISO 3834-2, metallien sulahitsauksen laatuvaatimukset osa 2: kattavat laatuvaatimukset.

Laatujärjestelmä on Kiwa Inspecta sertifiointi Oy:n sertifoima. Meiltä löytyy työkalut ja ammattitaito myös korkean hitsauslaadun vaativiin kohteisiin, kuten esimerkiksi prosessiteollisuuden projekteihin. Hitsausohjeemme on laadittu SFS-EN ISO 15614-1 mukaan. Lisäksi hitsaajamme on pätevöity SFS-EN ISO 9606-1 mukaan.

Lisäksi meillä on Inspecta Tarkastus Oy:n kanssa sertifioitu valmistajasopimus A2-moduulin mukaisiin painelaitteiden ja putkistojen valmistukseen sekä korjaus- ja muutostöihin.

“Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti pitääkseemme yllä työn korkean tason.”

Mikko Lähteelä, Toimitusjohtaja

Sertifioitu laatujärjestelmä

Laatujärjestelmämme on Kiwa Inspecta sertifiointi Oy:n sertifoima. Meiltä löytyy työkalut ja ammattitaito myös korkean hitsauslaadun vaativiin kohteisiin, kuten esimerkiksi prosessiteollisuuden projekteihin. Hitsausohjeemme on laadittu SFS-EN ISO 15614-1 mukaan. Lisäksi hitsaajamme on pätevöity SFS-EN ISO 9606-1 mukaan.

 

Painelaitteiden ja putkistojen korjaus ja muutostyöt

Meillä on Inspecta Tarkastus Oy:n kanssa sertifioitu valmistajasopimus A2-moduulin mukaisiin painelaitteiden ja putkistojen valmistukseen sekä korjaus- ja muutostöihin.

Ota yhteyttä

Mikko Lähteelä

Toimitusjohtaja
Puh. +358 40 1657 222
mikko.lahteela(a)instman.fi
LinkedIn

Tommi Pakarinen

Project Manager
Puh. +358 40 901 0029
tommi.pakarinen(a)instman.fi

Mika Hemminki

Aluepäällikkö, Pohjois-Suomi
Puh. +358 45 630 5869
mika.hemminki@instman.fi

 

Jätä yhteydenottopyyntö

© 2024 InstMan – Putki- ja laiteasennukset, teollisuuden asennusvalonta. Design MURRA

X