Esittelyssä myyntijohtaja Timo Salminen

Timo Salminen InstMan myyntijohtaja

Meillä on ilo ja kunnia esitellä tiimimme tuorein jäsen Myyntijohtaja Timo Salminen. Timo aloitti Instmanilla marraskuussa 2020 ja on kartuttanut kokemustaan aikaisemmin muun muassa paperiteollisuuden kone- ja materiaalimyynnissä sekä kierrätysmetallien kansainvälisessä kaupassa. ”Instmanin kasvu ja kehitys on tehnyt vaikutuksen tällaiseenkin myynnin konkariin. Osaavien ammattilaisten kanssa on mahtavaa työskennellä, ja Instmanin ammattitaitoa on helppo myydä; laatu ja osaaminen näkyvät pitkälle. Odotan innolla missä olemme esimerkiksi vuoden päästä. ” -Timo Salminen, Myyntijohtaja, Instman Oy

Kun tarvetta tulee esim. Teollisuusputkistojen valmistukselle/ korjaustöille tai mille tahansa muille töille missä voimme auttaa, niin olemme valmiina palvelukseen!

Timo Salminen
Myyntijohtaja
+358 40 575 5707

Mikko Lähteelä
Toimitusjohtaja
+358 40 165 7222

Mika Hemminki
Aluejohtaja Pohjois-Suomi
+358 45 630 5869

Lisätietoa

Mikko Lähteelä

Toimitusjohtaja
Puh. +358 40 1657 222
mikko.lahteela(a)instman.fi
LinkedIn

 

© 2024 InstMan – Putki- ja laiteasennukset, teollisuuden asennusvalonta. Design MURRA

X